petak, 04 mart 2022 07:41

CRVENI KRST RASPISAO NAGRADNI KONKURS ZA UČENIKE "KRV ŽIVOT ZNAČI"

 

Crveni krst Apatin uputio je dopise na adrese škola na teritoriji opštine Apatin da se učenici uključe u konkurs “Krv život znači”. Konkurs je otvoren do 31. marta, a s obzirom na to da su godinama unazad umetničke kategorije konkursa bile likovna, literarna i video kategorija, organizacija Crvenog krsta skreće pažnju na to da je ove godine došlo do izmena u umetničkom izrazu.

“Od starijeg uzrasta osnovaca i učenika srednjih škola ove godine očekujemo postere, vizuale za društvene mreže i forme kratkih poruka. Radove učenici mogu dostaviti i lično u prostorije Crvenog krsta Apatin, na adresi Stanka Opsenice 75a, svakim radnim danom do 14 časova”, poručuju iz Crvenog krsta.

Prvoplasirani učesnici konkursa u svim vidovima konkurisanja biće nagrađeni desetodnevnim letovanjem u odmaralištu Crvenog krsta ili adekvatno, ukoliko zbog epidemiološke situacije ne bude moguće realizovati nagradu na predviđeni način. Profesore/mentore takođe očekuju nagrade, kao i drugoplasirane i trećeplasirane učenike. Grupni radovi će dobiti grupnu nagradu.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.