četvrtak, 03 mart 2022 08:09

Promocija romana „Ničiji vojnici“ u Apatinu

U Narodnoj biblioteci „Miodrag Borisavljević“ u Apatinu će sutra, 3. marta od 18 časova, biti organizovana promocija romana „Ničiji vojnici“, autora Željka Pantelića. Pantelić je preživeli oficir JNA, a ovaj njegov roman dokumentovano svedoči o zločinima nad pripadnicima JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu, tokom 1992. godine.

Ulaz na promociju je besplatan.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.