četvrtak, 03 mart 2022 08:05

SARA ORELJ PRVA NA OKRUŽNOM, DEVETA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U PLIVANJU

 

 

 

Na zatvorenom bazenu Sportskog privrednog društva Radnički, u organizaciji Saveza za školski sport Grada Kragujevca, održano je Državno školsko prvenstvo u plivanju.

Takmičenju je prisustvovalo oko hiljadu osnovaca i srednjoškolaca iz cele Srbije, koji su se takmičili u četiri discipline: kraul, prsno, leđno plivanje i delfin.

OŠ “Žarko Zrenjanin” iz Apatina predstavljala je učenica IV-5 odeljenja, Sara Orelj, koja je osvojila prvo mesto na Okružnom prvenstvu u plivanju u svojoj starosnoj kategoriji na 50m slobodno, i time se plasirala na Državno prvenstvo gde je zauzela odlično deveto mesto.

Osim ovog, Sara je osvajala i mnoga druga priznanja, među kojima je dvostruko zlato na mitingu “Pikolo”, gde je kao najuspešnija u svojoj starosnoj kategoriji osvojila dve zlatne medalje i to na 50m delfin i na 50m leđno.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.