četvrtak, 03 mart 2022 08:03

U PONEDELJAK NOVA PREDSTAVA U APATINSKOM KULTURNOM CENTRU

 

U ponedeljak, 7. marta, sa početkom u 19 sati, u Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra Apatin biće odigrana predstava “Klara, dogodilo se nešto neočekivano”, u režiji Ivana Tomaševića.

U predstavi igraju Ivan Tomašević, Aneta Tomašević i Aleksandar Ristić, a cena ulaznice iznosi 400 dinara.

U pitanju je komad sa temom bračnih nesuglasica, životnih zabluda, prekasnih saznanja… Čitav preobražaj prati trauma i katarza glavnih junaka. Glumci stvaraju dirljivu komunikaciju i empatiju publike koja (neočekivano) postaje deo performansa. Sve vreme traje ta čudna intimnost i bliskost gledaoca i junaka predstave.

Predstava “Klara, dogodilo se nešto neočekivano” igrana je preko osamdeset puta, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Na Danima Zorana Radmilovića u Zaječaru, za ulogu Daneša, Ivan Tomašević je dobio “Zoranov brk”, a na internacionalnom festivalu “Trema fest” predstava je dobila tri nagrade, i to bronzanu plaketu za predstavu, Aneta Tomašević je dobila zlatnu masku za glavnu žensku ulogu, a predstava je dobila i nagradu publike.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.