sreda, 02 mart 2022 06:24

Održano predavanje „Prva pomoć” u Svilojevu

Juče je u Svilojevu, u organizaciji Crvenog krsta Apatin, održano predavanje na temu „Prva pomoć“ u Osnovnoj školi „Kiš Ferenc“.

Učenicima je predstavljen značaj pružanja prve pomoći, najvažniji ciljevi koji se odnose na spasavanje života, prevencija pogoršanja stanja obolelog ili povređenog, ubrzavanje oporavka, smanjenje komplikacija i invalidnosti itd.

Takođe, prikazane su i pokazne vežbe. Upriličeno je za učenike od petog do osmog razreda, a predavanje je održala Sanja Lazić, licencirani predavač prve pomoći, uz pomoć volontera Alekse Rodića, Jovana Potpare i Dejana Ristovskog.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.