sreda, 02 mart 2022 06:20

U SUBOTU 5. FESTIVAL KRAFT PIVA U APATINU

 

U Centru kulture PIK, u organizaciji Udruženja građana “Moj Apatin”, u subotu, 19. marta, sa početkom u 19 sati će biti organizovan peti po redu Festival Kraft piva.

Organizator je najavio dolazak ukupno šest pivara, i to Ravangrad pivara, te pivara Vrač, Dilemma, Berber beer, Beerokrate i Two Hoppy Sisters.

U zabavnom delu programa nastupiće DJ Smuk, Drink or Die, Neprijatelj Prelazi Zeku, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

 

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.