subota, 26 februar 2022 07:38

APATINSKI OSNOVCI ZASADILI DRVO U ŠKOLSKOM DVORIŠTU

 

Osnovna škola “Žarko Zrenjanin” i ove godine učestvuje u najvećoj akciji sadnje stabala u Srbiji “Zasadi drvo”, koja je pokrenuta 2019. godine i ima za cilj očuvanje zdrave životne sredine, kao i održivi razvoj društvene zajednice.

Učenici prvog razreda apatinske škole imali su priliku da sa svojim učiteljicama i uz pomoć školskog majstora zasade drvo beli bor u sklopu školskog dvorišta.

“Naši osnovci od samog početka školovanja znaju koliko je važno očuvanje okoline i kroz posebno organizovane aktivnosti na časovima, a i van njih doprinose poboljšanju uslova života u Srbiji i na tom planu, te će i svoje drvo čuvati narednih osam godina. Nadamo se da smo ovom akcijom podstakli i druge da posade svoje drvo, jer samo jedno drvo godišnje proizvede 250 metara kubnih kiseonika, što je dovoljno za potrebe dva odrasla čoveka”, rekli su u OŠ “Žarko Zrenjanin” Apatin.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.