utorak, 22 februar 2022 06:25

POTPISIVANJE UGOVORA O FINANSIRANJU SPORTSKIH KLUBOVA

Potpisivanje ugovora sa sportskim klubovima na teritoriji naše opštine za tekuću godinu, odvija se danas u Sportskom savezu opštine Apatin, a od sekretara saveza saznajemo koliko se klubova finansira i kolika su sredstva izdvojena.

Obuhvaćeno je 30 klubova, 26 klubova po redovnoj kategorizaciji u sistemu takmičenja, 2 kluba koja nisu u redovnom sistemu takmičenja, a potpisali su ugovore kao podsticaj za razvoj, rekreaciju i unapređenje kod omladine, dece i sportova sa invaliditetom, kao i 2 kluba koja su od posebnog značaja za opštinu Apatin. Pored toga, imamo i 5 ugovora o angažovanju sportskih stručnjaka iz različitih oblasti sporta koji će ove godine raditi sa mlađim kategorijama kako u klubovima, tako i u rekreacijama. Na ovaj način oni će imati priliku da promovišu određeni sport, klub, ali i da afirmišu sebe kao trenera, rekao je Radomir Radujko sekretar Sportskog saveza opštine Apatin.

Ukupno će danas biti potpisano 35 ugovora o kojima je govorio sekretar Sportskog saveza, za koje su sredstva obezbeđena u budžetu opštine Apatin.

Izdvojeno je 10 miliona za redovnu kategorizaciju, te 5 miliona za dva kluba od posebnog značaja za opštinu Apatin, te sredstva za klubove kao što su teniski klub „Dunav“ i košarkaški klub „Dunav“ u kolicima koji će takođe dobiti određena sredstva da unaprede svoj rad iako nisu u redovnom sistemu takmičenja. U ukupnom zbiru, radi se o iznosu od oko 16 miliona dinara, zaključio je Radomir Radujko.

izvor:soapatin.org

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.