ponedeljak, 21 februar 2022 07:22

Polovičan skor devojčica Apatina

Omladinski rukometni klub “Apatin” je u hali “Rade Ratko Vejin” bio domaćin u okviru Lige mlađih kategorija Vojvodine za devojčice do 14 godina. Prvi meč naše devojčice su odigrale protiv Ženskog rukometnog kluba “Prigrevica”, u kojem su izgubile rezultatom 13:23. Još jednu utakmicu odigrale su izabranice Milke Šašić i Nikole Orelja, a ovaj put protivnik je Ženski rukometni klub “Sonta”. U ovom susretu viđena je bolja igra od strane naših rukometašica, koje zasluženo trijumfuju rezultatom 17:14 (7:8). Najefikasnija u redovima domaćih je bila kapiten ekipe Jelena Mandić sa 8 pogodaka, a pored nje, mrežu rukometašica Sonte zatresle su Matea Balać, Anđela Sekicki, Lana Martinović i Maša Vujin (2 pogotka) i jednom Elena Pećanac.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.