subota, 19 februar 2022 06:54

Juniorke Apatina četvrte na Prvenstvu Srbije

Juniorke Ženskog kuglaškog kluba “Apatin” su se u Kovačici takmičile na juniorskom Prvenstvu Srbije. Ovo je za naše devojčice prvi nastup ovakvog tipa, a malo im je falilo da stignu do medalje. Naime, kuglašice Apatina su zauzele četvrto mesto sa ukupno oborena 1803 čunja, a ispred njih se našao Ženski kuglaški klub “Bačka” iz Novog Sada. Treneri naše ekipe, Biljana Popović i Snežana Petrović nisu krile zadovoljstvo i izjavile da su zadovoljne izdanjem devojčica koje su pokazale da su na pravom putu. Ženski kuglaški klub “Apatin” je nastupao u sledećem sastavu:

  1. Silvija Nađ

  2. Lara Lenđej

  3. Anja Kuruc

  4. Milica Medić

  5. Milana Mileusnić

izvor:025info.rs

 

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.