subota, 19 februar 2022 06:49

RASPUŠTEN OPŠTINSKI ODBOR SPS-A U APATINU

Raspušten je Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije, najnovija je informacija iz redova ove stranke u Apatinu.

Ovu odluku je doneo Izvršni odbor Glavnog odbora SPS-a, 12. februara, na inicijativu Pokrajinskog odbora ove partije.

-Ova odluka nije doneta samo za OO Apatin već i za druge odbore kojima je istekao četvorogodišnji mandat, a koji nisu održali izborne konferencije, odnosno partijske izbore. Partijom će, u međuvremenu, rukovoditi „privremeni organ“ od 17 članova, koji će rukovoditi svim predizbornim aktivnostima, kaže Miloš Đerić, koji je, kako navodi, i dalje ostao na čelu apatinskih socijalista, kao predsednik pomenutog privremenog organa.

Đerić očekuje da će se izbori u stranci održati tek nakon parlamentarnih izbora, kako se nepotrebno ne bi rasipala energija, s obzirom na predstojeće aprilske izbore.

izvor:apatinskenovine.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.