petak, 18 februar 2022 07:13

Apatinac vozio bez gume i pod dejstvom alkohola

Juče oko 13 časova, građani su uočili vozilo Reno „Kangu“ novosadskih tablica, koje se krivudavo kretalo Prigrevačkom ulicom. Levi točak praktično je bio bez gume, koja je u potpunosti uništena.

Nakon zaustavljanja od strane saobraćajne policije Apatinca D. M. (35), ustanovljeno je da je upravljao vozilom sa čak 2,10 promila. Policajcima je rekao da mu nije jasno zašto je zaustavljen, a tek je po izlasku iz vozila uočio da vozi bez gume.

Zadržan je na trežnjenju, pokrenut je prekršajni postupak, a sledi mu i zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije, kao i novčana kazna od 100.000 dinara i druge sankcije, o kojima će se izjasniti nadležni sud.

izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.