petak, 18 februar 2022 07:09

TRI PEHARA ZA MLADE APATINSKE ŠAHISTE NA PRVENSTVU VOJVODINE

 

Mladi apatinski šahisti, članovi Šah kluba Velemajstor, na upravo završenom kadetskom prvenstvu Vojvodine na kome je učestvovalo preko 130 takmičara, ostvarili su fantastične rezultate osvajanjem tri pobednička pehara.

Prvo mesto u konkurenciji šahista do 12 godina osvojio je Grozdanić Milan, dok su kod šahistinja pobednički pehar osvojile Srbljanin Dunja ( šahistkinje do 14 godina ) i Radišić Anđelija ( šahistkinje do deset godina ).

Sjajan rezultat ostvarila je i najmlađa apatinska šahistkinja sedmogodišnja Sitvuk Sava koja je u konkurenciji do osam godina osvojila srebrnu medalju i Kokai Lea koja je u konkurenciji do deset godina osvojia treće mesto.

Svakako treba naglasiti i odličan nastup Stojaković Dušana i Stojanović Mihajla koji su u konkurenciji šahista do 12 odnosno 10 godina zauzeli četvrto mesto . Ovo je najuspešniji rezultat u trogodišnjem postojanju Šah kuba Velemajstor koji ga svrstava među tri najuspešnija kluba u Vojvodini koji rade sa mladim šahovskim talentima. Svih devet apatinskih takmičara koji su nastupili na takmičenju ostvarenim rezultatima obezbedili su učešće na Kadetskom prvenstvu Srbije koje će se u aprilu održati u Paraćinu.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.