utorak, 15 februar 2022 06:39

5,5 miliona dinara za udruženja iz oblasti kulture i turizma

Opština Apatin raspisala je danas dva Javna konkursa iz oblasti kulture i turizma.

Konkursom za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata za ostvarivanje javnog interesa, koje realizuju udruženja iz oblasti kulture podrazumevaju kontinuiran rad na očuvanju i negovanju javne baštine, podsticanje amaterskog kulturno-umetničkog stvaralaštva, tradicionalne manifestacije u oblasti kulturnog nasleđa opštine Apatin. Ukupna sredstva koja se izdvajaju iznose 3,5 miliona dinara, a ceo tekst možete pročitati OVDE.

Konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata za ostvarivanje javnog interesa, podrazumeva podsticanje unapređenja rada udruženja u oblasti turizma, promocija turistički proizvoda i turističkih prostora, kao i podsticanje unapređenja receptivne turističko – ugostiteljske ponude. Takođe, podrazumeva se i edukacija i trening u turizmu, postavljanje turističke signalizacije, manifestacije i izložbe nacionalnog karaktera, izrada promotivnog turističkog materijala. Ukupna sredstva koja se izdvajaju iznose 2 miliona dinara, a ceo tekst možete pročitati OVDE.

Sve prijave se podnose do 1. marta.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.