subota, 12 februar 2022 07:05

Košarkaši Apatina na gostovanju u Futogu

U nedelju, 13. februara 2022. godine u 17.30 časova, Košarkaški klub „Apatin“ odigraće utakmicu 13. kola Druge regionalne lige sever, grupa A, protiv ekipe iz Futoga.

Njihov protivnik trenutno je drugoplasirani na tabeli, dok su apatinski košarkaši u sredini tabele. U prvom duelu ove sezone odigranom protiv Futoga, Apatinci su poraženi rezultatom 65:88.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.