utorak, 08 februar 2022 07:58

Završen šahovski turnir u Apatinu

Da je šah postao jedan od omiljenih sportova apatinskih mališana, svedoči i činjenica da oni sve češće uzimaju učešće u kategornim šahovskim turnirima koji se na teritoriji apatinske opštine organizuju. U prostorijama apatinske Kancelarije za mlade je prethodnih dana održan još jedan u nizu šahovskih turnira, koje organizuje Šah klub „Velemajstor“.

Na ovom kategornom turniru za osvajanje treće šahovske kategorije učestvovalo je 10 mladih šahista, a svečanom otvaranju turnira prisustvovala je reprezentativka Marina Gajčin, koja je povukla prvi potez na turniru.

Prvo mesto na ovom turniru uzela je Dunja Srbljanin, drugo Bojan Golubović, treće Dušan Dotlić, a četvrto Anđelija Radišić.

Turnir je predstavljao svojevrsnu pripremu za kadetsko Prvenstvo Vojvodine, koje se održava od 12. do 16. februara u Novom Sadu, a na koji odlazi čak 9 apatinskih mladih šahista.

izvor:025info.rs

 

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.