utorak, 08 februar 2022 07:55

Otvorena izložba slika Aleksandra Bajunovića

U Galeriji „Meander“ apatinskog Kulturnog centra je prethodnih dana otvorena izložba crteža pod nazivom Portret u dijagramu „Novog klasicizma“, autora Aleksandra Bajunovića.

Crteži su rađeni tehnikom tuša na papiru, u realizmu, a na njima su predstavljeni portreti ljudi iz bliže sredine umetnika, kao i nekoliko autoportreta.

Aleksandar Bajunović rođen je 1995. godine u Šapcu, a završio je Akademiju umjetnosti u Banjoj Luci. Od 2019. godine je član Udruženja stvaralaca Šabac. Učestvovao je na više kolektivnih izložbi, a imao je i dvanaest samostalnih postavki.

Izložba crteža biće otvorena za posetioce do 17. februara.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.