utorak, 08 februar 2022 07:49

PREDATA PETICIJA, PREKO 3000 GRAĐANA REKLO NE BIONEKSU!

Juče u 11:55č, simboličnih pet do dvanaest, aktivisti UG Bez straha su na pisarnicu Opštine Apatin predali peticiju protiv pokretanja "Bioneks"-ovog proizvodnog kompleksa za reciklažu i pirolizu plastike u Apatinu. Akcijom koja je trajala ukupno osam dana prikupljeno je 3047 potpisa meštana Apatina kao i sela apatinske opštine, od toga 2533 direkto i 514 online.

Kako navode iz ovog udruženja, tokom akcije bilo je sabotaža i pokušaja diskreditacije ove peticije.

"Tokom pregleda potpisa na online peticiji smo uvideli pokušaj diskreditacije iste kroz potpisivanje fiktivnih osoba, kao i potpisivanje ratnih zločinaca, gde smo pokušali da sve takve potpise eliminišemo, dok smo kao primer ostavili potpis pod rednim brojem 17 online peticije", navode u udruženju UG Bez straha.

S obzirom na sve dosadašnje pokušaje obmane javnosti, sabotaže i diskreditacije, te današnje najave Bioneksove tribine za sredu od 18č, iz UG Bez straha naglašavaju da je očigledna namera kako vlasti tako i investitora da izignorišu volju građana apatinske opštine, te s tim u vezi najavljuju nove akcije u narednom periodu.

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.