utorak, 08 februar 2022 07:46

APATINSKE KUGLAŠICE SLAVILE NA GOSTOVANJU U SENTI

U okviru 13. kola Super lige Srbije u kuglanju za žene, ŽKK „Apatin“ je, na kuglani „Narodna bašta Senta“, rezultatom 6:2 savladao domaću ekipu.

Fantastičnom igrom, Apatinka Biljana Popović plasirala se u šestorku kola, sa oborenih 565 čunjeva. Pored Popovićeve, bodove za ŽKK Apatin uzele su i Silvana Štulić, koja je ostvarila rezultat od 550 oborenih lčunjeva, Snežana Petrović - 548, dok je Milana Vuletić oborila ukupno 516 čunjeva.

Borbenost u igri pokazala je i Marina Medić, rezultatom 524, a u poslednjem bloku dve najmlađe u ekipi, Noemi Heđbeli i Milica Medić, podelile su setove i sačuvale prednost u čunjevima, te time opravdale poverenje trenera Vesne Ćalić.

Nakon ove utakmice, Apatinke su i dalje na visokoj šestoj poziciji Super lige Srbije, a sledeće kolo igraju na svom terenu protiv ekipe Kristal iz Zrenjanina.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.