subota, 05 februar 2022 07:30

Apatinci upisali prvu pobedu ove godine

Rukometni klub “Apatin” se trenutno nalazi u pripremnoj fazi, a prvu utakmicu su odigrali protiv prijatelja iz Rukometnog kluba “Sivac 69”, koja se održala u Sivcu. Naši momci su pokazali sjajnu igru i trijumfovali rezultatom 31:33 (17:14). Plavo belima sledi vikend odmora, nakon kog su domaćini memorijalnog turnira “Nemanja Stambolija”, koji će se održati 12. februara u hali Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” Apatin.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.