subota, 05 februar 2022 07:27

POZIV NA POTPISIVANJE DEKLARACIJE O ZAJEDNIČKOM DELOVANJU

 

Sa idejom da svi građani Apatina stanu na istu stranu, jer im je to u zajedničkom interesu, UG “Bez straha” uputilo je javni poziv za potpisivanje Deklaracije o zajedničkom delovanju na sprečavanju realizacije projekta izgradnje kompleksa za reciklažu i pirolizu plastike u Apatinu i radi dogovora oko daljeg zajedničkog delovanja.

Poziv je upućen svim pokretima, udruženjima, grupama, strankama, ribolovcima i lovcima, rekreativcima, sportskim i drugim organizacijama i pravnim licima.

-Imajući u vidu moguću realizaciju projekta IZGRADNJE KOMPLEKSA ZA RECIKLAŽU I PIROLIZU PLASTIKE U APATINU na području rezervata biosfere “Bačko Podunavlje”, a koji je podneo “Bionex” doo Apatin, te da je ovaj projekat izazvao nepodeljenu reakciju protivljenja građana opštine Apatin i okoline, cenimo da samo zajedničkim delovanjem svih, možemo doći do krajnjeg cilja i to povlačenja ovog projekta iz procedure i zabrane bilo kakvog uvoza, skladištenja i prerade otpada na zaštićenim područijima opštine Apatin, navodi UG “Bez straha” u oblazloženju ovog poziva.

Svi zainteresovani za potpisivanje deklaracije mogu da se jave putem njihove FB stranice “Bez straha” - Apatin, kako bi se dogovorili oko samog čina potpisivanja i preuzimanja daljih zajedničkih akcija.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.