petak, 04 februar 2022 09:24

Rukometašice Apatina pokazale ljubav prema sportu

Mlađe kategorije Omladinskog rukometnog kluba “Apatin” su se, bez dogovora sa trenerom, organizovale i otišle na terene Gimnazije i stručne škole “Nikola Tesla” Apatin, gde su se podelile u dve ekipe i zaigrale sport koji treniraju. Retko kad imamo prilike videti neki sport pored fudbala i košarke da se igra napolju, a Gracije sa Dunava su pokazale da se pored škole, treninga i raznih obaveza može naći i izdvojiti vreme za druženje sa drugaricama, odnosno uživanje u njihovoj omiljenoj igri, rukometu. Ovo je sigurno podsetilo mnoge osobe na njihovo detinjstvo, vreme kada nije bilo računara, kada se maltene nije ulazilo u kuću, već po ceo dan družilo sa drugarima i uživalo u raznim sportovima. Sjajan gest rukometašica Apatina koje su pokazale ljubav prema ovom sportu, a takođe treba napomenuti da im ovo nije prvi put kako su se okupile i otišle vežbati kako bi napredovale i spremile se za drugi deo prvenstva.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.