petak, 04 februar 2022 09:17

7. I 8. FEBRUARA NA REPERTOARU DVA NOVA FILMA U APATINSKOM BIOSKOPU

 

U Velikoj sali Opštinskog kulturog centra, u ponedeljak i utorak, 7. i 8. februara, za ljubitelji filma, kako mlađe, tako i one starije, biće prikazana dva nova filmska ostvarenja.

Animirani film „Kliford – veliki crveni pas“ moći će se pogledati 7. i 8. februara od 16 sati, dok će ista dva dana (ponedeljak i utorak) biti prikazan domaći igrani film „Zlatni dečko“, u terminima od 18 i 20 sati.

Cena ulaznica za svaku od projekcija iznosiće 350 dinara.

 „Kliford – veliki crveni pas“

Kada srednjoškolka Emili Elizabet sretne magičnog spasioca životinja koji joj poklanja malu crvenu kuću, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u NJujorku. Dok je njena samohrana mama poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi kreću u uzbudljivu avanturu u kojoj će naši junaci da gricnu Veliku jabuku.

 „Zlatni dečko“

Ovo je priča o Denisu Markoviću, mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča gde vas sve može ili ne može odvesti talenat. Ovo je priča o drugoj šansi…

U drami “Zlatni dečko” igraju Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, LJubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Alisa Radaković, Vladimir Kovačević, Tihomir Stanić, Strahinja Blažić. Režiju potpisuje Ognjen Janković.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.