četvrtak, 03 februar 2022 07:56

Noemi Heđbeli osvojila zlato u Vrbasu

Mlada kuglašica Ženskog kuglaškog kluba “Apatin”, Noemi Heđbeli, učestvovala je na takmičenju koje je održano u Vrbasu. Ona se takmičila u konkurenciji starijih kadetkinja i nakon dosta uspešnih pojedinačnih takmičenja, ovaj put se takođe pokazala fantastično i osvojila zlatnu medalju. Ukupno je osvojila 25 poena, odnosno oborila 521 čunj. Noemi nastavlja sa sjajnim partijama, kako za prvi tim, tako i na pojedinačnim takmičenjima, a mi joj ovim putem želimo puno sreće u nastavku prvenstva.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.