sreda, 02 februar 2022 07:27

Predstava „Ožalošćena porodica“ amatera iz Crvenke gostuje u Apatinu

Pozorište „Stevan Sremac“ iz Crvenke će u petak, 5. februara od 19 časova, u Kulturnom centru Apatin, izvesti svoju predstavu „Ožalošćena porodica“ prema tekstu Branislava Nušića, a u režiji Igora Pavlovića.

Pozorišni amateri iz Crvenke uspešno neguju pozorišnu tradiciju već 75 godina. Odigrali su brojne inostrane i domaće komade na svojoj matičnoj sceni i za svoja izvođenja su često nagrađivani, te ostaju zabeleženi u Srbiji kao amaterski pozorišni ansambl koji je među rekorderima po broju priznanja.

Ulaznice za predstavu mogu da se nabave na blagajni Doma kulture Apatin po ceni od 250 dinara, sat vremena pre početka predstave.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.