sreda, 02 februar 2022 07:25

Predavanje o štetnosti duvana za učenike OŠ „Žarko Zrenjanin“

U okviru obeležavanja Nacionalnog dana bez duvanskog dima, Crveni krst Apatin je 31. januara organizovao predavanje o štetnosti duvana maturantima Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“. Ove godine, Nacionalni dan bez duvanskog dima obeležen je pod parolom „365 dana bez duvana“.

U toku predavanja, đacima su predočene sve štetne posledice korišćenja duvana, kako po sopstveno, tako i po zdravlje okoline u kojoj borave pušači. Cilj akcije je, kako navode iz Crvenog krsta, promocija zdravog načina života i ukazivanje na sve štetnosti koje izaziva pušenje. Takođe, prisutnima su podeljeni i edukativni flajeri na ovu temu.

Predavanje je održala volonterka Crvenog krsta Jasmina Kljaić, predstavnica patronažne službe Doma zdravlja Apatin.

Isto predavanje je 1. januara održano i u Prigrevici, takođe za učenike osmog razreda Osnovne škole „Mladost“.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.