sreda, 02 februar 2022 07:17

NAGRAĐENI POBEDNICI KONKURSA „SVETOSAVSKA NEDELJA“

 

Najboljim autorima likovnih i literarnih radova, pobednicima konkursa povodom “Svetosavske nedelje” koji tradicionalno raspisuje OŠ „Žarko Zrenjanin“, pomoćnica direktora Jasna Pavićević uručila je diplome i prigodne poklone.

Za radove koji su se izdvojili stilom i lepim skladom između reči i misli, svetosavskim diplomama nagrađene su Sofija Cvetićanin (jedina od mlađeg uzrasta), Staša Lukić i Helena Ožegović (stariji uzrast).

Za likovne radove, koji su se izdvojili svojim stilom, kreativnošću i originalnošću, diplomama su nagrađene Mina Amanović, Marija Kuga i Ivana Košćak.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.