utorak, 01 februar 2022 08:47

Apatinac u atletskoj reprezentaciji Srbije

Proteklog vikenda je Atletskom klubu Apatin stigao poziv selektora Edina Zukovića za zvanični nastup člana ovog kluba, Đure Borbelja, u seniorskoj atletskoj reprezentaciji Srbije na tromeču u kojem učestvuju Hrvatska, Slovenija i Srbija. Ovaj tromeč održaće se u utorak, 1. februara 2022. godine u Zagrebu.

Borbelj će nastupiti u Zagrebu u disciplini na 3000 metara, a nastupiće sutra od 17.45 časova. Ovaj nastup je praktično uvertira za Borbeljov nastup na Kupu evropskih šampiona u krosu, koji će se održati od 4. do 6. februara 2022. godine, u Oeirasu pored Lisabona.

Seniorska ekipa Atletskog kluba Apatin nastupiće na Kupu evropskih šampiona nakon osvajanja istorijske šampionske titule ekipnog prvaka Srbije u krosu prošle godine, u godini obeležavanja dvadesetogodišnjice postojanja kluba.

izvor:025info.rs

 

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.