utorak, 01 februar 2022 08:38

CRVENI KRST APATIN ODRŽAO PREDAVANJE OSNOVCIMA O ŠTETNOSTI DUVANA

 

Crveni krst Apatin je u okviru obeležavanja ,,Nacionalnog dana bez duvanskog dima'' koji se ove godine obeležava pod sloganom "365 dana bez duvana" 31.-og januara organizovao predavanje za učenike 8 razereda Osnovne škole ,,Žarko Zrenjanin'' iz Apatina.

U toku predavanja učenicima je predočeno o štetnim posledicama duvana po sopstveno zdravlje, zdravlje njihovih porodica ali i šire društvene zajednice.

Cilj ove akcije bio je promovisanje zdravih stilova života i ukazivanje na štetnost pušenja. Na samom kraju predavanja učenicima su podeljeni flajeri na ovu temu.

Predavač je bila Jasmina Kljaić volonter Crvenog krsta Apatin, predstavnik patronažne službe Doma zdravlja iz Apatina.

Predavanja će biti održana 01.02.2022 godine za učenike 8. razreda Osnovne škole Mladost iz Prigrevice.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.