subota, 29 januar 2022 08:15

Apatinci obeležili školsku slavu u hramu

Zbog epidemiološke situacije, ove godine u Apatinu nisu organizovane svečana akademija i priredbe povodom školske slave Svetog Save, ali praznik je obeležen u hramu Sabor Svetih Apostola.

Apatinski sveštenici Željko Vasić i Mladen Glušac održali su svetu liturgiju, a potom je direktor Gimnazije i stručne škole „Nikola Tesla“, Milan Dražić, predao kumstvo direktoru Tehničke škole sa domom učenika, Nedeljku Šarcu.

Izveden je i prigodan recital posvećen Svetom Savi, koji su pripremili učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“, a zauzvrat su im uručeni svetosavski paketići.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.