četvrtak, 27 januar 2022 08:42

Izmene cena taksi usluga u Apatinu

Od početka ove godine, taksi usluge na teritoriji opštine Apatin su u određenoj meri izmenjene.

Naime, gradska vožnja će, umesto dosadašnjih 200 dinara, koštati 250 dinara. Vožnja do Sonte iznosiće 1000 dinara, a do Kupusine, Prigrevice i Svilojeva je 600 dinara, što je nepromenjeno u odnosu na prethodne godine.

Cena vožnje do Sombora iznosiće 1000 dinara, do Novog Sada 5000 dinara, a do Beograda ili aerodroma 9000 dinara.

Apatinci koji se upućuju do Osijeka ili aerodroma platiće vožnju 45 evra, a do Budimpešte će im biti naplaćeno 130 evra. Prtljag se ne naplaćuje dodatno.

Ovo je prvo poskupljenje zabeleženo u poslednje tri godine.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.