sreda, 26 januar 2022 08:30

POLOVIČAN UČINAK PIONIRA RK PRIGREVICE NA STARTU SUPER LIGE

 

Prolećni deo prvenstva sezone 2021/2022 za rukometni klub iz Prigrevice zvanično je počeo ovog vikenda. Pioniri su odigrali prvo kolo Super lige Vojvodine u Bačkoj Palanci, gde su odigrali 2 utakmice i ostvarili polovičan učinak.

U prvoj, veoma teškoj i neizvesnoj utakmici, sastali su se sa dečacima iz Šabačke Metaloplastike. Rezultat na kraju utakmice bio je 21:20 u korist prigrevačke ekipe, a za igrača utakmice proglašen je levi bek prigrevčana Alen Horvat.

Drugu utakmicu prigrevčani su odigrali protiv Rukometnog kluba Lavovi iz Bačke Palanke gde su poraženi sa 2 gola razlike. Rezultat meča bio je 19:17 u korist domaće ekipe.

Sledeće kolo mladi rukometaši Prigrevice će biti domaćini kada će na svom terenu snage odmeriti sa ekipom RK Hajduk iz Beške.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.