utorak, 25 januar 2022 07:42

Opština Apatin raspisala dva javna konkursa

Kao što je planirano, opština Apatin raspisala je Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja iz oblasti upravljanja vanrednim situacijama na teritoriji opštine Apatin u 2022. godini. Izdvojena su sredstva od 2,5 miliona dinara iz budžeta za ove svrhe.

Osim toga, raspisan je i Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata crkava i verskih zajednica na teritoriji opštine Apatin, za tekuću godinu, a za ove potrebe lokalna samouprava izdvojiće 10 miliona dinara iz budžeta.

Oba javna konkursa traju do 3. februara.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.