subota, 22 januar 2022 07:33

IZLOŽBA RADOVA APATINSKIH UČENIKA POVODOM ŠKOLSKE SLAVE

 

U ponedeljak, 24. januara, sa početkom u 19 sati, u galeriji “Meander” u Apatinu biće otvorena izložba radova učenika osnovnih i srednjih škola opštine Apatin pod nazivom "Sveti Sava - školska slava".

Kako je najavljeno u Kulturnom centru, i ove godine biće odabrani najbolji radovi, a učenicima uručene diplome i nagrade.

Postavka će trajati do 3. februara.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.