sreda, 19 januar 2022 07:54

PROTEKLE NEDELJE U OPŠTINI APATIN EVIDENTIRANE 2 SAOBRAĆAJNE NEZGODE

 

Na području Policijske uprave u Somboru, tokom prethodne sedmice, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i osam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je devet vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe zadobila lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano je 56 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 290 prekršajnih naloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.