utorak, 18 januar 2022 07:54

U KANCELARIJI ZA MLADE ODIGRAN JOŠ JEDAN ŠAHOVSKI KATEGORNI TURNIR

 

Još jedan u nizu šahovskih turnira održan je proteklog vikenda u prostorijama Kancelarije za Mlade u Apatinu. Deset mladih šahista, polaznika Škole šaha Velemajstor odigralo je kategorni turnir, a najbolje plasiranima dodeljene su diplome za osvojenu IV šahovsku kategoriju.

Pobednik turnira je sedmogodišnji Radišić Rastko koji je ujedno postao i najmlađi šahista naše opštine sa osvojenom kategorijom , drugo mesto osvojila je Kuridža Jovana dok je treće mesto pripalo Basarić Ani. Pored troje prvoplasiranih IV kategoriju osvojile su četvoroplasirana Medić Sofija i petoplasirana Sitvuk Sofija.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako je dobro poznato da je previše soli nezdravo, ne treba je potpuno eliminisati. Telu je potreban natrijum, a određen...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.