četvrtak, 13 januar 2022 07:32

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Crvenom krstu Apatin

Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog davanja krvi u Apatinu, koju u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine organizuje Crveni krst, održaće se 17. januara.

Crveni krst Apatin poziva sve zainteresovane sugrađane da dođu u prostorije apatinske biblioteke „Miodrag Borisavljević“ od 9 do 12 časova navedenog dana i pridruže se ovoj humanitarnoj akciji.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.