sreda, 12 januar 2022 08:08

Filmske projekcije u Apatinu i Sonti

Danas će se u Kulturnom centru Apatin održati projekcije sledećih filmova: od 16 časova na repertoaru je sinhronizovani animirani film „Pevajmo 2“ za najmlađe sugrađane, a od 18 časova i od 21 čas uslediće projekcije „Spajdermen – put bez povratka“.
Takođe, sutra će biti održane filmske projekcije i u Sonti, prema sledećem rasporedu: od 17 časova „Pevajmo 2“, a od 19 časova „Spajdermen – put bez povratka“.
Cena karte iznosi 350 dinara.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.