sreda, 12 januar 2022 08:05

Košarkaški klub “Apatin” – analiza jesenjeg dela prvenstva

Nastavljamo sa novim analizama prvih polusezona naših klubova, a sledeći na redu jeste Košarkaški klub “Apatin”. Izabranici Nenada Ugarkovića se trenutno petoplasirana ekipa sa skorom od šest pobeda i četiri poraza. Sezonu su otvorili fantastično sa dve jako važne pobede, nakon toga dva poraza, a dalje uz dosta poteškoća zbog raznih povreda i bolesti igrača viteški se bore i do kraja jesenjeg dela prvenstva su uspeli da zabeleže odlične rezultate i imaju pozitivan skor. Već ste imali prilike da na našem sajtu čitate o mečevima naših košarkaša, a za danas sam, kao i u svakoj analizi, spremio preglede svih mečeva koje su košarkaši Apatina odigrali ove sezone.
*KK “Spartak” 66:89 KK “Apatin”
-Na otvaranju prvenstva šuterska klinika! Košarkaški klub “Apatin” je na otvaranju prvenstva gostovao u Subotici favorizovanom Košarkaškom klubu “Spartak”. Naši momci predvođeni Milješićem, Pavkovićem, Marićem i neverovatnim Počučom, uz veliku želju i borbenost uspeli su da mnoge ljubitelje košarke u Subotici ostave bez teksta i upišu ubedljivu pobedu od čak 23 razlike.
*KK “Apatin” 89:83 KK “Budućnost”
-U okviru drugog kola Druge SML lige “Sever” Košarkaški klub “Apatin” je pred svojim navijačima dočekao Košarkaški klub “Budućnost” iz Novog Sada. Seniori su nastavili pobedničku seriju, a konačan ishod meča je 89:83. Izabranici Nenada Ugarkovića su u trećoj četvrtini imali čak prednost od 18 razlike, gosti su to uspeli stići, ali na kraju bodovi ostaju u Apatinu.
*KK “Bagljaš” 72:66 KK “Apatin”
-Prvi poraz košarkaša Apatina desio se u Zrenjaninu, kada su gostovali Košarkaškom klubu “Bagljaš”. U veoma uzbudljivoj, napetoj i neizvesnoj utakmici domaći su imali više sreće i na kraju slavili, te naneli prvi poraz Apatinu. Nažalost, na ovom meču se povredio apatinski plejmejker Mile Sladić za kojeg se još ne zna da li će biti spreman za drugi deo prvenstva.
*KK “Apatin” 65:88 KK “Futog 1276”
-Nakon poraza u Zrenjaninu, naši momci upisuju drugi uzastopni poraz, ovaj put pred našom publikom. Raspoloženi košarkaši Futoga odnose dva boda iz Apatina, ubedljivom pobedom 65:88. Izabranici Nenada Ugarkovića su se posle ovog meča nalazili na vicešampionskoj poziciji sa šest osvojenih bodova.
*KK “Marina” 80:91 KK “Apatin”
-Veoma važan trijumf košarkaša Apatina desio se u Bačkoj Palanci protiv Košarkaškog kluba “Marina”. Posle dva uzastopna poraza, usledio je prekid serije loših rezultata. Takođe, treba napomenuti da u ovom meču naši momci nisu bili kompletni, a istakli su se Laketa, Milješić i Pavković.
*KK “Apatin” 76:62 KK “I Came To Play”
-Pobeda koja će se najviše pamtiti ove polusezone! Neporažena ekipa iz Novog Sada stigla je na megdan Košarkaškom klubu “Apatin”. I pored kadrovskih problema kod domaćih, iako su gosti došli u najjačem sastavu, Apatinci su uspeli da stignu do dva boda. Veliki voljni momenat, inat, zalaganje, sve su imali naši momci što je potrebno za ovakvu pobedu.
*KK “Petrovgrad” 114:92 KK “Apatin”
-Posle pobede nad favoritom i pokazateljem da naši momci mogu da se mere sa svima, usledio je ubedljiv poraz. Domaći su ubacili preko dvadeset trojki i to je ono što je presudilo ovaj meč. Takođe, naša odbrana nije bila na nivou koji se tražilo i to je rezultiralo ovakvom porazu.
*KK “Apatin” 91:68 KK “Sivac”
-Nakon ubedljivog poraza, sledi sjajna i veoma važna pobeda. Naši momci su u okviru 9. kola Druge SML lige “Sever” na svom terenu dočekali Košarkaški klub “Sivac”. Izabranici Nenada Ugarkovića su brzom igrom u tranziciji gradili rezultat i na kraju ubedljivo slavili. U redovima domaćih istakao se mladi Dušan Ćetojević.
*KK “Budućnost” 100:80 KK “Apatin”
-U poslednjem meču jesenjeg dela prvenstva naši momci su u Novom Sadu gostovali Košarkaškom klubu “Budućnost”. Premda su naši momci slavili u Apatinu, ovaj put viđena je slabija igra naših momaka, što je rezultiralo porazom od čak dvadeset razlike. Ovom utakmicom naši momci su stavili zavesu na jesenji deo prvenstva.

Sve čestitke Košarkaškom klubu “Apatin” na postignutom i želimo im sve najbolje u nastavku prvenstva.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.