ponedeljak, 10 januar 2022 08:28

OTKRIVEN PLJAČKAŠ SONĆANSKE MENJAČNICE

 

ISTA OSOBA ODGOVORNA I ZA PLJAČKU MENJAČNICE U APATINU, PRE ČETIRI MESECA!

Policija je ubrzo nakon pljačke menjačnice “Etna” u Sonti otkrila i uhapsila počinioca. U pitanju je Nemanja J. (22) iz Apatina, kome je, zbog postojanja sumnje da je počinio ovo delo, određen pritvor u trajanju do 48 sati.

Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, utvrđeno je da je Nemanja odgovoran i za pljačku menjačnice u Apatinu, u ulici Dimitrija Tucovića, u blizini raskrsnice sa ulicom Svetog Save, koju je počinio 19. septembra.

Policija ga je otkrila veoma brzo, zahvaljujući snimku sa obližnje nadzorne kamere, na kome se jasno vidi trenutak kada je bacio bicikl i seo u automobil somborskih tablica, kojim je pobegao neposredno nakon pljačke sonćanske menjačnice, sinoć oko 18 časova.

Iz ove menjačnice je odneo u raznim valutama oko 8.000 evra, a iz apatinske, koju je opljačkao polovinom septembra, oko 3 miliona dinara. Radnicu sonćanske menjačnice napao je naoružan pištoljem, maskiran kapom i zaštitnom maskom, dok je u apatinskoj pljački koristio nož, a na glavi je imao kačket i sunčane naočare.

Nemanja J. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužiocu.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.