petak, 07 januar 2022 07:59

ODRŽAN BOŽIĆNI VAŠAR U PRIGREVICI

Vremenski uslovi su naterali organizatore da se događaj sa prvobitno planirane lokacije, preseli u Dom kulture.

Izlagači su svoje rukotvorine izložili u holu, dok je kulturno umetnički program publici prezentovan u sali Doma kulture.
Najmlađi su uživali u predstavi za decu, kao i vožnjama u kočiji sa Deda Mrazom.

Organizatori su i ovog puta obezbedili besplatne tople napitke za sve.

Najradosnijem hrišćanskom prazniku, prethodiće sutrašnje palenje Badnjaka koje će započeti u 13 časova u Svilojevu, a nastaviće se od 14 č u Sonti, 17 č u Prigrevici, kao i 19 č u Apatinu.

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.