četvrtak, 06 januar 2022 07:50

Održan Božićni vašar u Prigrevici

Danas je održan Božićni vašar u Prigrevici. Zbog loših vremenskih uslova, organizatori su događaj sa prvobitno planirane lokacije, preselili u Dom kulture.

Izlagači su svoje rukotvorine izložili u holu, dok je kulturno-umetnički program publici prezentovan u sali Doma kulture.

Najmlađi su uživali u predstavi za decu, kao i vožnjama u kočiji sa Deda Mrazom.

Za sve posetioce bili su obezbeđeni besplatni topli napitci.

Najradosnijem hrišćanskom prazniku, prethodiće sutrašnje paljenje Badnjaka koje će započeti u 13 časova u Svilojevu, a nastaviće se od 14h u Sonti, 17h u Prigrevici, kao i 19h u Apatinu.

izvor:025info.com

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.