sreda, 05 januar 2022 08:28

APATINSKI ATLETIČARI I U 2022. GODINI NASTAVILI SJAJNIM RITMOM

 

Pobeda Đure Borbelja i odlični nastupi Aleksandra Stajića i Nemanje Đurića na 52. Uličnoj trci u Mrsaću

Članovi Atletskog kluba Apatin i u novoj takmičarskoj sezoni, nastavili su tamo gde su stali u 2021. godini, sjajnim nastupima u prvoj polovini januara.

Proteklog vikenda (nedelja 2. januara) u Mrsaću je održana tradicionalna i jedna od najstarijih uličnih trka u Srbiji 52. Ulična trka Mrsać 2022., gde su u izuzetno jakoj seniorskoj konkurenciji u trci na 6,8 kilometara nastupila tri člana Atletskog kluba Apatin, Đuro Borbelj, Aleksandar Stajić i Nemanja Đurić i ostvarila plasman u top deset takmičara.

Pobedu je ostvario Đuro Borbelj sjajnim trčanjem i odličnim rezultatom i popravio prošlogodišnji rezultat sa iste trke gde je bio četvrtoplasirani, Aleksandar Stajić je bio sedmoplasirani, dok je Nemanja Đurić osvojio 10. mesto.

Narednog vikenda članove AK Apatin očekuje nastup na Božićnoj trci u Kuli.

Trka u Mrsaću je bila jedan od kontrolnih za nastup seniorske ekipe Atletskog kluba Apatin na Kupu šampiona u krosu koja se pod okriljem Evropske atletske federacije održava u mestu Oeiras kraj Lisabona, gde će se za titulu prvaka Evrope u trci na 10 kilometara, nadmetati 30 evropskih klubova.

izvor:apatinskenovine.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.