utorak, 04 januar 2022 07:52

RAKIĆ LUKA, POBEDNIK NOVOGODIŠNJEG „CUGER“ TURNIRA U ŠAHU

 

U prostorijama Kancelarije za mlade u Apatinu, a u organizaciji Šah kluba VELEMAJSTOR održan je novogodišnji brzopotezni turnir, popularni cuger, na kome je učestvovalo deset mladih šahista naše opštine.

Nakon devet odigranih kola sa tempom igre od pet minuta po igraču sa dodatkom od tri sekunde po potezu prvo mesto i pobednički pehar osvojio je dvanaestogodišnji Rakić Luka. Drugo mesto zauzela je Srbljanin Dunja kojoj je pripao i trofej za najbolju šahistkinju novogodišnjeg turnira, dok je treće mesto i bronzanu medalju osvojio Dotlić Dušan.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.