ponedeljak, 03 januar 2022 06:54

ŠTA JE TO JUČE UPRLJALO DUNAV?

 

Drugi januarski, sunčani dan izmamio je mnoge Apatince na šetalište uz Dunav. Pogled bi bio izvrstan da ceo ugođaj nije pokvario neobičan, penušavi beli trag koji se pojavio na površini vode, prepun raznog otpada. Da li mu je početak bio oko špica poluostrva, gde smo ga uočili ili je stigao odnekud uzvodno, nismo uspeli saznati. Ali da je neprekidno tekao i duže od sat vremena, to smo ispratili.

Iako se, na prvi pogled, činilo da sve potiče iz neke „nezakonite cevi“ i da je u pitanju klasični otpad izliven u Dunav, dobili smo i neka druga objašnjenja, koja su ukazivala na neke prirodne pojave pri naglom porastu temperature vazduha.

Neko stručan će već utvrditi šta se zaista desilo. Bar se nadamo...

Izvor:apatinskenovine.rs

 

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.