subota, 01 januar 2022 07:26

ZAHVALJUJUĆI DONACIJI, ČLANOVI UD „MALI PRINC“ DOBILI PAKETIĆE

 

Udruženje dobročinitelja „Mali Princ“ iz Apatina itekako ima razloga da sa zadovoljstvom isprati 2021. godinu. Ovo mlado udruženje, nastalo s ciljem podrške osobama sa invaliditetom, retkim bolestima i socijalno ugroženim kategorijama, za svega tri poslednja meseca u godini uspelo j da okupi brojno članstvo, da organizuje niz aktivnosti, te da za kratko vreme bude prepoznato od strane lokalne zajednice.

Zahvaljujući Zavičajnom udruženju Ličana „Nikola Tesla“ iz Apatina, svi članovi „Malog Princa“ dobili su novogodišnje paketiće, te su uz druženje, igru i pesmu zajedno proslavili uspešan kraj godine i poželeli jedni drugima još bolju i aktivniju 2022. godinu.

Kako saznajemo iz ovog udruženja, brojne donacije naših sugrađana, te konkursi na kojima će aplicirati, ubrzaće renoviranje prostorija koje su dobili na korišćenje od lokalne samouprave, a završetak radova i svečano otvaranje očekuje se već na proleće.

UD „Mali Princ“ iz Apatina želi svim svojim sugrađanima srećnu i uspešnu Novu 2022. godinu.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.