petak, 31 decembar 2021 07:56

Nova radna soba u apatinskim jaslicama od Fondacije „Novak Đoković“

Apatinske jaslice danas su bogatije za jednu potpuno novu radnu sobu, koja će bitno poboljšati život i rad mališana i zaposlenih u ovoj predškolskoj ustanovi.

Fondacija „Novak Đoković“, u okviru projekta Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja pod nazivom „Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje“, opremila je nameštajem, didaktičkim sredstvima, igračkama i likovnim materijalom ovu radnu sobu koja je prvobitno bila planirana kao trpezarija.

Nameštaj je rađen prema važećim standardima, a prilagođen je jaslenom uzrastu dece kao i zahtevima Novih Osnova programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.