subota, 25 decembar 2021 07:24

STUDENTI POTPISALI UGOVORE O STIPENDIRANJU

Večeras je 146 studenata, koji su ostvarili to pravo, potpisalo ugovor o stipendiranju sa opštinom Apatin. Potpisivanje je organizovano u velikoj sali Kulturnog centra.

Na postignutim rezultatima studentima je čestitala predsednica opštine Dubravka Korać, koja je istakla da je opština Apatin u renoviranje osnovnih škola i njihovo održavanje uložila preko 40 miliona dinara, te da na godišnjem nivou za stipendije izdvaja preko 11 miliona dinara.

Pet studenata na doktorskim studijama, Anđela Cvetićanin, Miloš Đaković, Milena Senjak, Milica Škorić i Sara Matin, dobilo je vaučere u iznosu od po 25.000 dinara, namenjenih za putovanje. Za pet svršenih studenata, svojih stipendista, opština će obezbediti bespovratnu pomoć ukoliko ovde budu započeli svoj biznis.

Ono o čemu se nije vodilo računa, kako su primetili neki od prisutnih, jeste pogrešno vreme za organizovanje ovog skupa.

Ipak je danas Badnji dan onih studenata, koji slave Božić po gregorijanskom kalendaru i koji su, umesto u Domu kulture, ovo veče trebali da provedu u svojim domovima, sa svojim porodicama.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.