subota, 25 decembar 2021 07:22

SINOĆ ODRŽAN BOŽIĆNI BAZAR U APATINU

 

U organizaciji Turističke organizacije opštine Apatin sinoć je u glavnoj ulici održan „Božićni bazar“.

Na brojnim prodajno izložbenim štandovima, postavljenim u centru grada, u ponudi su bili novogodišnji ukrasi, pokloni, slatkiši, i brojni drugi proizvodi domaće radinosti sa prazničnom tematikom.

U zabavnom delu programa, osim animacija za decu “Deda Mraz sa ponijima”, nastupile su “Apatinske mažoretkinje”, odigrana je dečija predstava pod nazivom “Šeprtljine novogodišnje čarolije”, a publici se predstavila i apatinska rok grupa “Adagio”.

Za sve posetioce, bili su obezbeđeni besplatni topli napitci.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.