četvrtak, 23 decembar 2021 09:03

Sutra počinje Božićni bazar!

U četvrtak, 23. decembra, od 18 časova, na glavnoj apatinskoj ulici biće održan popularni „Božićni bazar“. Sve sugrađane dočekaće izlagači sa prepunim tezgama rukotvorina i raznih proizvoda u prazničnom duhu, a posebno zadovoljstvo imaće najmlađi sugrađani, za koje je pripremljen bogat program. U sutrašnjem danu, oni će se sresti sa Deda Mrazom, koji za ovu priliku dolazi sa ponijima koje deca mogu da jašu, ili da se voze u Deda Mrazovim sankama. U 19 časova, mališani će moći da odgledaju predstavu “Šeprtljine novogodišnje čarolije” ili naprosto uživaju sa svojim roditeljima u veštinama mažoretkinja.

Za one starije, Turistička organizacija opštine Apatin je pripremila koncert rok grupe “Adagio”, koji će početi u 20 časova.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici pregledali podatke 99 miliona vakcinisanih protiv korona virusa i napravili listu nuspojava i neželjenih reakci...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.